Practische info

Over Studio Van Gelder

Onze fotografie onderscheidt zich door de beheersing van licht, zorgvuldige compositie en snelheid van uitvoering volgens de wensen van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn architecten, communicatiebureaus, renovatiebedrijven, modeontwerpers, beursorganisatoren, instellingen.
We reizen naar België en Europa.

Auteursrechten

Onze foto’s zijn vrij van copyright, dus zijn onze klanten vrij om ze te gebruiken voor privé-, commerciële en webdoeleinden. We behouden echter het intellectuele eigendom van onze
foto’s. U wordt daarom verzocht bij elk van uw publicaties “Fotografie: Studio Van Gelder” te vermelden.

Retouche

Onze diensten omvatten kwaliteitsretouchering van foto’s, d.w.z. het corrigeren van colorimetrie, licht en contrast, maar ook het rechttrekken van perspectieven of het verwijderen van storende elementen.

Een woordje over Studio Van Gelder

Onze fotografie onderscheidt zich door onze knowhow, beheersing van licht, zorgvuldige compositie en snelheid van uitvoering volgens de wensen van de klant. Wij zijn gespecialiseerd in binnen- en buitenarchitectuur, beurzen, portretten, mode, evenementen, mooie objecten, packshots en video. Onze opdrachtgevers zijn architecten, communicatiebureaus, renovatiebedrijven, mode ontwerpers, beursorganisatoren, nationale en internationale instellingen en particulieren. Wij verplaatsen ons in België en Europa.

Ontvang de beursagenda in uw mailbox

    error: Content is protected !!